Malungs hem

Locklight – Ljussättning Med Förtroende 

I en industri där första intrycket och långsiktig kvalitet spelar en stor roll, har Locklight markerat sin position som en betrodd partner för Malungs Hem AB. Nedan följer en fördjupning av den relation och erfarenhet som Malungs Hem AB har av sitt samarbete med Locklight.


Den Första Kontakten: 

Relationen mellan Malungs Hem AB och Locklight började tack vare ett personligt besök från en av Locklights säljare. "Han var på besök hos oss, visade upp deras kompetens, produktutbud och det tyckte vi passade oss bra," reflekterar Malungs Hem AB över mötet som lade grunden för deras samarbete. Det var den säljarens professionalism och det goda intrycket som fick dem att välja att prova på Locklight.


Samarbetets Natur:

Samarbetet har främst kretsat kring utomhusbelysning och har varit av stor vikt för Malungs Hem AB. De har utöver det också engagerat Locklight för en mängd andra belysningsprojekt, från stolpbelysning till trapphus och hotellentréer. Detta visar på en bred kompetens och anpassningsförmåga hos Locklight.


Samarbetspartner Kriterier: 

Malungs Hem AB värderar en sömlös funktion, utmärkt kundbemötande och robust service, vilket Locklight har kunnat leverera. "Att allt ska fungera sömfritt, få ett bra bemötande och en gedigen service," säger de, vilket indikerar att Locklight uppfyller och överträffar dessa kriterier.


Utmaningar och Lösningsmetoder: 

En av de aspekter som Malungs Hem AB speciellt uppskattar är Locklights långa garantitider på produkterna. Detta ger en säkerhet och trygghet som är ovärderlig i långsiktiga projekt och installationsarbeten. Även om det inte nämndes några specifika utmaningar, så är garantitiderna något som sticker ut som en betydande fördel.


Beskrivning av Locklight: 

När det kommer till att sammanfatta Locklights arbete och service, väljer Malungs Hem AB att beskriva dem som: "Bra kommunikation, snabba och flexibla.”

Behöver du ny belysning?

Vi erbjuder högkvalitativ energibesparande belysning.