Affärsidé

Locklight AB - ett familjeföretag med tillverkning och lager i Motala 

Locklight's fokus är att tillhandahålla svenska marknadens bästa LED-ljuskälla med den senaste och effektivaste tekniken. Ljuskällan placerar vi i ett etablerat och hållbart plafondsortiment.

2009 startade vi tillverkningen av våra LED-armaturer anpassade för allmänna utrymmen. Våra armaturer är tillverkade med högklassiga komponenter och vi lämnar alltid 5 års garanti på ljuskällan (50 000 h - L70). Vi har många av Sveriges kommunala och privata fastighetsägare samt bostadsrättsföreningar som nöjda kunder.  

Service och kvalitet utöver det vanliga 

Som belysningsleverantör så skiljer vi oss från mängden genom att levererar mer än bara en belysningsarmatur. Vi håller hög servicenivå i alla led och arbetar nära våra kunder genom hela processen. Vi tar ett övergripande ansvar så att du som kund ska känna dig trygg och vara nöjd med din belysningsoptimering. Vi kan hjälpa dig med inventeringsarbetet, både genom att utföra det mot beställning eller stötta dig i hur du går tillväga. Vi kan stötta dig med kalkylering, projektledning och vi kan även hjälpa till med att installationsuppdraget blir utfört av en gedigen och effektiv el-firma.  

Gedigen erfarenhet - ger ökad service 

Vi har sedan starten skaffat oss en gedigen erfarenhet. Vi har arbetat med över 200 av landets kommunala fastighetsbolag, minst lika många av landets bostadsrättsföreningar och privata fastighetsbolag. Vi ser fram emot att få arbeta även med er. Vi vet vad du ska förvänta dig av din nya ledbelysning och vi möter dina förväntningar. 

Vi jobbar alltid för att du ska göra trygga val och inhandla din belysning enkelt, har du några frågor så är vi bara ett samtal bort och vi hjälper dig med svaren.

Svensktillverkad LED med 5 års garanti

Söker du svensktillverkad LED-belysning?

Vi erbjuder klimatsmarta energilösningar.