Brf Fatbursviken 2, Södermalm

Locklight – Ljus i Mörkret för Bostadsrätts­föreningen

Att finna rätt partner för att upplysa hemmet är ingen enkel uppgift, men för en bostadsrättsförening visade det sig vara en uppgift väl hanterad med Locklight. Här är en djupdykning i deras framgångsrika samarbete som lyser upp vardagen för föreningens medlemmar.


Inledande Möte: 

Det var under en bostadsrättsmässa 2012 som Ove och Locklight korsade vägar, en händelse som skulle bli en vändpunkt för belysningen i deras fastighet. En snabb och positiv kontakt med Stefan Fager från Locklight blev startskottet för ett långvarigt samarbete. Ove reflekterar över mötet: "Det skulle visa sig vara startpunkten för vårt samarbete."

Projekt i Fokus:

Samarbetet har omfattat en omfattande modernisering av belysningen i föreningens nio trapphus, vilket innefattade allt från väggarmaturer till takbelysning och lysrör. Locklight har agerat som helhetsleverantör och ansvarat för både leverans och installation, vilket säkerställt ett sömlöst projektflöde.

Val av Samarbetpartner:

För bostadsrättsföreningen var det av största vikt att välja en partner som kunde erbjuda modern, hållbar och energieffektiv belysning. "Det har inte varit några problem med belysningen sedan 2012," säger Ove, vilket belyser den höga kvalitet och driftsäkerhet som Locklight levererat. Den tillgängliga och effektiva eftermarknadsservicen har ytterligare förstärkt valet av Locklight som belysningspartner.


Utmaningar och Lösningar: 
Projektet flöt på utan större utmaningar, men den anpassningsbara naturen hos Locklight framträdde när de gav medlemmarna möjlighet att välja mellan varmt och kallt ljus för takbelysning. Övergången till "Stand Alone"-systemet säkerställde att en eventuell defekt armatur inte skulle påverka de andra, vilket visar på en teknisk förståelse och en framåtblickande inställning.

Företagsbeskrivning: 
När Ove skulle sammanfatta Locklight med tre ord, var det "Kvalitet, lättillgängliga, kundanpassade" som valdes, vilket återspeglar företagets engagemang för hög standard, tillgänglighet och anpassning efter kundens behov.

Behöver du ny belysning?

Vi erbjuder högkvalitativ energibesparande belysning.