LockLight AB

Svensktillverkad LED

Locklight AB - Svensktillverkad LED

Vi är en belysningsleverantör som skiljer sig från mängden genom att leverera mer än bara en belysningsarmatur.

Vi arbetar med våra kunder genom att tillhandahålla en service av tjänster utöver det vanliga.

Ett familjeföretag med säte i Motala

Vi på Locklight har sedan 2009 tillverkat LED-armaturer anpassade för allmänutrymmen till fastighetsbolag. Vi fokuserar på att tillhandahålla marknadens bästa LED-ljuskälla med den senaste och effektivaste tekniken. Eftersom den är tillverkad med högklassiga komponenter så kan vi stolt lämna 5 års garanti på ljuskällan ( 50 000 h - L70). Sensortekniken vi använder för att uppnå optimal användning av ljuset är anpassad för att tillgodose era behov, vi har därför valt att kunna anpassa inställningarna helt enligt era önskemål.  Ljuskällan med eventuell sensor monterar vi i robusta armaturer i tidlös design som är anpassade till fastigheters trapphus, källare, vindar, garage, förrådsutrymmen, servicehus och fasader. 

Vi är en belysningsleverantör som skiljer oss från mängden genom att leverera mer än bara en belysningsarmatur. Vi arbetar med våra kunder genom att tillhandahålla en mer omfattande service av tjänster. Vi är med genom hela kedjan och tar ett övergripande ansvar för att du som kund skall vara nöjd med din belysningsoptimering. Vi erbjuder inventering, kalkylering, projektledning och marknadens hållbaraste belysningslösningar. Vi kan även tillhandahålla installationsuppdraget och slutbesiktning av entreprenaden. Som kund till Locklight AB så är du i trygga händer med en belysningsexpert som tar hand om alla dina belysningsfrågor.

För oss är det oerhört viktigt att kunna leverera en helhet till våra kunder. För att tillgodose alla era allmänna utrymmen med marknadens bästa lösningar. Vi samarbetar därför med noga utvalda leverantörer av  bl.a stolpbelysning samt pollare till din parkmiljö. 

Vi har arbetat med över 200 av landets kommunala fastighetsbolag, lika många om inte fler av landets bostadsrättsföreningar och privata fastighetsbolag. Vi ser fram emot att få arbeta även med er!

Värnar du om miljön?

Vi erbjuder klimatsmarta energilösningar.